Rakeťácký guláš se stal fenoménem dne otevřených dveří ve Strakonicích

Fotogalerie ke zprávě

16.5.2016
Na práci četaře Daniela Matouše dohlíží vedoucí vojenského stravovacího zařízení Eva Kotounová.

Detail galerie

16.5.2016
Četař Ondřej Dorociak připravuje nakrájené párky a salám.

Detail galerie

16.5.2016
Ručně přes krájecí kolečko promačkat více než sto kilogramů brambor, není žádná legrace. Četařce Janě Marcinkové a desátníkům Emilu Karolovi a Petru Mikasovi šla práce ale rychle od ruky.

Detail galerie

16.5.2016
Kuchaři se ani na okamžik nezastaví.

Detail galerie

16.5.2016
Když je základ hotový, přidává se vepřová plec.

Detail galerie

16.5.2016
Vše je potřeba důkladně zamíchat

Detail galerie

16.5.2016
Chléb je připraven v celkem 61 přepravkách a v každé jsou tři bochníky, ukazuje Eva Kotounová.

Detail galerie

16.5.2016
Když se vaří, je potřeba také mýt nádobí. Tentokrát to bylo úkolem četaře Jaroslava Bodiše.

Detail galerie

16.5.2016
Paprika nesmí při dochucování chybět

Detail galerie

16.5.2016
Ani při samotném výdeji guláše se kuchaři nezastaví.

Detail galerie